Brandwerende coating

Wilt u een effectieve brandwerende coating laten aanbrengen om uw woning of bedrijfspand te beschermen tegen brand? Outdoor Spraying Nederland kan er voor zorgen dat al uw objecten volledig brandwerend worden gemaakt, dankzij onze unieke coating en behandelmethode. Dit zorgt ervoor dat belangrijke materialen, zoals de draagbalken van een gebouw volledig brandwerend worden gemaakt. Door de coating heeft het vuur en de hitte geen grip meer op houten of metalen oppervlakken. De veiligheid van u en uw medewerkers wordt door het aanbrengen van een professionele brandwerende coating gegarandeerd. Door de coating treedt er een grote mate aan brandvertraging op, waardoor ook uw inboedel en bedrijfspand ongedeerd blijven.

Bijzondere samenstelling van brandwerende coating

De brandwerende coating van Outdoor Spraying Nederland is zo samengesteld dat het erg snel actief is. Na het aanbrengen wordt het snel hard en daardoor is het materiaal van de ondergrond direct beschermd. Dit heeft als groot voordeel dat eventuele vervolgbehandelingen direct uitgevoerd kunnen worden. Dit zorgt vervolgens weer voor een snellere afronding van het project en daardoor voor veel lagere kosten. Mocht u interesse hebben in het laten aanbrengen van een brandwerende coating, Brandwerende coatingkunnen wij u een aanbod doen dat precies is afgesteld op uw wensen en op de eigenschappen van uw project. Dit doen we omdat we van mening zijn dat elk project anders is en dat een aanbod op maat veel meer waard is dan een goedkope aanbieding. Kies daarom voor Outdoor Spraying Nederland en kies voor kwaliteit en service van de bovenste plank. Wij leveren de perfecte brandwerende coating tegen een laag tarief. Afhankelijk van wat uw wensen zijn wordt de coating op de gewenste vlakken in uw pand aangebracht.

Advies op maat nodig?

Heeft u meer informatie nodig over brandwerende coating, dan staan wij voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Kwaliteit en duurzaamheid staat bij ons voorop. Door het gebruik van professionele spuitmiddelen zorgen wij ervoor dat uw bedrijfspand of woning preventief beschermd wordt tegen brand.

Neem contact op!