Geïmpregneerd tuinhout

Geimpregneerd tuinhoutHebt u geïmpregneerd of hardhout als tuinhout nodig voor het ontwikkelen en het maken van meubels, vlonders of hekken? Gebruik dan het geïmpregneerd tuinhout van Outdoor Spraying Nederland, dat vooraf wordt geïmpregneerd. Dit tuinhout is vaak beter te gebruiken en vergt minder onderhoud dan normaal hardhout. Vaak gebruikt men hardhout voor de eerder genoemde toepassingen in de tuin, maar geïmpregneerd hout is over het algemeen toch iets beter. Dit tuinhout is namelijk behandeld met een speciaal middel, waardoor het niet meer aangetast kan worden door schimmels, bacteriën en insecten. Ook is het waterafstotend, waardoor het minder snel gaat rotten. Dit heeft als groot voordeel dat het hout veel langer mee gaat en dat het tuinmeubel of het hek er veel langer mooi uitziet. Het allergrootste voordeel is nog wel dat geïmpregneerd tuinhout vaak goedkoper is dan hardhout. Kortom: geimpregneerd tuinhout is een voordelige en kostenbesparende oplossing!

Geïmpregneerd tuinhout voor uw tuinmeubelen

Outdoor Spraying Nederland heeft veel verschillende soorten voor u in de aanbieding. Zo hebben we bijvoorbeeld topkwaliteit geïmpregneerd tuinhout voor een lage prijs. Het maakt hierbij niet uit of het gebruikt wordt voor tuinmeubels, speeltoestellen, een afdak of iets anders. We hebben diverse producten, van planken tot palen en van deuren tot vlonders. Mocht u binnenkort dus een nieuw project starten, waarbij tuinhout benodigd is, kunnen wij aanraden om geïmpregneerd tuinhout te gebruiken.

Advies voor geïmpregneerd tuinhout op maat

We geven u graag advies over het juiste tuinhout en we kunnen uiteraard ook uw bestaande houten objecten impregneren. Hierdoor gaan ze langer mee en zijn ze beschermd tegen de weersinvloeden van buiten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Via onderstaande button komt u terecht onze contactpagina. Voor dringendere vragen kunt u ons bellen op 0541-663100.Geïmpregneerd tuinhout

Neem contact op!