Woca

Hebt u onbewerkt hout dat binnenkort geolied moet worden? Zorg dan voor een goed product en kies voor de olie van Woca. Bij Outdoor Spraying Nederland hebben wij Woca de afgelopen tijd uitvoerig getest en we zijn erg tevreden over de verschillende producten van het merk. Daarom zullen wij de olie opnemen in ons assortiment, zodat we uw houten producten goed kunnen behandelen.

Laat uw houten producten behandelen met Woca

WocaNaast onze diensten, voor het oliën van uw houten objecten kunt u de Woca olie ook zelf aanbrengen. U kunt bij ons doorgeven waar u het precies voor nodig heeft en hoeveel u wilt afnemen. Door onze vakkundige kennis over het aanbrengen van de olie weten wij vervolgens precies hoe veel u ongeveer nodig heeft. We geven u dan ook graag advies over de toepassingsmogelijkheden van deze olie.

Als u het hout uiteindelijk gaat behandelen met Woca zult u merken dat het erg makkelijk aan te brengen is en dat het ook erg natuurlijk aanvoelt. Het hout wordt op een goede manier beschermd door de Woca olie en daardoor zal het niet meer afbladeren. De olie van Woca kan op veel verschillende ondergronden worden aangebracht. Tuinmeubels, vlonders of andere houten objecten in uw tuin kunnen allemaal met worden behandeld met Woca. Deze oliën kennen een groot aantal voordelen, namelijk dat het hout zijn natuurlijke uitstraling behoudt en dat het tevens beschermd is tegen weersinvloeden of bij dagelijks gebruik.

Voordelen van Woca olie op een rij:

  • Slijtvast en sterk (lange levensduur)
  • Voor zowel nieuw hout als gebruikt hout
  • Geschikt voor gevelbekledingen, schuttingen en vele andere buitentoepassingen

Behandeling met Woca uitbesteden?

Vindt u het toch prettiger om deze onderhoudswerkzaamheden met Woca olie uit te laten voeren door een professional? Neem dan even contact met ons op, dan zullen we u een vrijblijvende offerte aanbieden. Kies voor Outdoor Spraying Nederland en ervaar het vakmanschap van onze medewerkers zelf! Hopelijk tot ziens!

Neem contact op!