Houten gevelbekleding

Is uw huis toe aan een nieuwe gevel? Begin niet te snel met breken en bouwen, want de oplossing is soms veel gemakkelijker. Uw houten gevelbekleding van hout kan namelijk ook heel simpel worden gecoat door Outdoor Spraying Nederland. Wanneer u wel een nieuwe gevelbekleding wilt installeren raden wij aan om alsnog voor een houten gevelkleding te kiezen. Deze is namelijk op een later moment heel gemakkelijk te onderhouden en altijd op een snelle en goedkope manier te coaten. Wij gebruiken namelijk bepaalde spuittechnieken, zodat uw gevelbekleding er weer als nieuw uit ziet. Hierdoor hoeft u niet uw volledige gevelbekleding te vervangen, maar is de gevel wel weer volledig beschermd.

Houten gevelbekleding laten vernieuwen?

– Bestaande houten gevel impregneren met professionele buiten coatings
– Nieuwe houten planken laten impregneren in onze loods
– Nieuwe houten planken laten impregneren op locatie
– Altijd het juiste advies op maat bij Outdoor Spraying

Duurzame coating voor uw houten gevelbekleding

We beginnen niet bij elke gevel op dezelfde manier. Iedere houtsoort en elke gevelbekleding is namelijk anders. Voor een optimaal resultaat beginnen we altijd even met een korte inspectie. Welk gedeelte vereist meer aandacht? Welke coating hebben we nodig voor het beste resultaat? Wanneer we op dit soort vragen een gepast antwoord hebben kunnen we beginnen met het coaten van uw houten gevelbekleding. We maken eerst een goede selectie uit ons aanbod van verschillende coatings, zodat we de juiste verf kunnen aanbrengen. Daarna is het slechts nog maar een kwestie van het uitvoeren van het spuiten. De volledige coating van uw houten gevelbekleding neemt dan ook helemaal niet zo veel tijd in beslag. Binnen een paar dagen ziet uw gevel en daarmee uw woning er als nieuw uit.Houten gevelbekleding

Wilt u ook graag nieuwe houten gevelbekleding of heeft u meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Via onderstaande knop vindt u ons contactformulier. Uw vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord door één van onze enthousiaste medewerkers.

Neem contact op!