Coating

Wilt u coating gebruiken bij uw volgende project? Outdoor Spraying Nederland maakt gebruik van een hoogwaardige verfsoorten voor al onze projecten. Onze ervaren medewerkers kunnen al uw coating werkzaamheden uitvoeren, tegen een laag tarief maar met een hoge kwaliteit. Wij krijgen relatief vaak de vraag wat het verschil is tussen verf en coating. Het grote verschil is hierbij dat het allebei op een andere manier wordt aangebracht. Verf is in dit geval de traditionele, oude manier en wordt vaak gezien als de innovatieve nieuwe methode. Officieel is er geen verschil tussen verf en coating, omdat het een Engelse woord voor verf is. Toch kan er onderscheid gemaakt worden tussen de verschillende soorten verf en de manier waarop het wordt toegepast. Wij maken veelal gebruik van de spuittechnieken, waarbij de verflaag op een effectieve en snelle manier wordt toepast op het te schilderen oppervlak. Zo hebben wij ons onder andere gespecialiseerd in het spuiten van containers.

Professionele coating van hoge kwaliteit

De meest bekende types verf zijn vooral dCoatinge grondverven, beitsen en lakverven. Dit zijn vormen die vooral met een roller of een kwast worden aangebracht. Bij coatings gaat het vaak om powder coating, een brandwerende verflaag of vocht- en waterafstotende coatings. Outdoor Spraying Nederland kan u helpen bij het aanbrengen van professionele coating. Hiervoor gebruiken we een unieke spuiterij, waarin we grote of kleine voorwerpen van top tot teen kunnen spuiten. Onze coatings zijn altijd van hoge kwaliteit en toepasbaar op veel verschillende ondergronden en materialen. Ook kunt u de objecten naderhand rustig overschilderen, wanneer de coating er eenmaal op zit.

Informatie over coating

Hebt u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw woning, bedrijfspand of kantoorpand? Laat het ons gerust even weten en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Neem contact op