Gevelrestauratie

Is uw gevel verouderd en kan het wel een goede restauratie gebruiken? Schakel dan Outdoor Spraying Nederland in voor een vakkundige werkwijze en een fantastisch eindresultaat. Wij restaureren gevels op een speciale manier, zodat uw gevel verstevigd is en er weer als nieuw uit ziet. We hebben veel mensen in dienst die als vakman een gevelrestauratie perfect kunnen uitvoeren. Laat ons daarom snel weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van gevelrenovatie en wij zullen u een behandelplan op maat aanbieden.

Uitgebreide inspectie en gevelrestauratie

BGevelrestauratieij een gevelrestauratie zijn er een aantal dingen van belang om de werkzaamheden goed uit te voeren. Zo zullen wij eerst een uitgebreide inspectie uitvoeren, om er achter te komen wat er allemaal moet gebeuren bij uw gevel. Vervolgens verwijderen we het oude, kapotte materiaal. Hierdoor ontstaat ruimte voor het nieuwe materiaal en de echte renovatie. Deze begint zodra het nieuwe voegwerk wordt aangebracht. De gevel krijgt nieuwe voegen en wordt op de cruciale plekken vernieuwd. Bij een gevelrestauratie wordt het et oude voegwerk op den duur gelijk gemaakt met het nieuwe voegwerk, waardoor je geen verschil ziet in materiaal en kleur. Een vakkundige uitvoering van uw gevelrenovatie kunt u dus gerust overlaten aan Outdoor Spraying Nederland.

Gevelrestauratie uitbesteden?

Mocht u meer willen weten over gevelrestauratie of één van onze andere diensten dan kunt u altijd even bellen of langskomen. We geven u ook een rondleiding door ons bedrijf, zodat u ziet hoe wij normaal gesproken te werk gaan. Bel voor een afspraak of mail ons even met het desbetreffende verzoek.

Neem contact op!