Gevel impregneren

Is uw gevel toe aan een opknapbeurt? Vergeet dan de gebruikelijke methodes voor het onderhouden van uw gevel en stap over op geïmpregneerde gevel. Uw gevel impregneren zorgt namelijk voor het beste resultaat en de minste rompslomp. Outdoor Spraying Nederland is dé aangewezen partij als het gaat om het impregneren van uw geven. Door onze professionele en effectieve aanpak kunnen we uw gevel volledig beschermen tegen de alle invloeden van buitenaf. Hierbij kunt u denken aan vocht, vuil, schimmel en andere weersomstandigheden.

Gevel impregneren voor een langere levensduur

Wanneer u de gevel laat impregneren zorgen we ervoor dat er een beschermende laag wordt aangebracht. Uw gevel wordt bij deze methode eerst volledig gereinigd. We doen dit met een methode die ook wel bekend staat als het stralen van een gevel. Dit betekent dat een straal met een hoge druk al het vuil en oneffenheden van de gevel verwijderd. Hierna kan er overgegaan worden op het echt impregneren van de gevel. Het impregneermiddel wat we hiervoor gebruiken is een speciaal middel dat vochtwerend en waterafstotend werkt. Hierdoor is de muur volledig beschermd tegen regen en vocht vanaf de grond. Het vocht dat wel in de muur zit kan wel naar buiten, maar het vocht van buitenaf kan niet in de muur trekken. Het onderhoud van de gevel wordt hierdoor een stuk minder noodzakelijk. Als een gevel impregneren inmiddels geheel geïmpregneerd is kunt u hem een hele tijd met rust laten. De waarde van een woning met geïmpregneerde muren gaat ook aanzienlijk omhoog, waardoor de investering het vaak meer dan waard is.Gevel impregneren

Impregneren van uw gevel uitbesteden?

Wilt u meer informatie over gevel impregneren of over onze andere werkzaamheden? Klik op onderstaande knop waardoor u naar ons contactformulier gaat. Deze kunt u gerust en vrijblijvend invullen. Onze medewerkers staan u graag te woord bij al uw vragen over gevel impregneren.

Neem contact op!