Dakpannen reinigen

Hebt u een vies dak en wilt u graag een betere uitstraling laten creëren voor uw woning? Outdoor Spraying Nederland kan uw dakpannen reinigen tegen een lage prijs. Een smerig dak zorgt al gauw voor een oude en onverzorgde uitstraling van uw woning. Er blijft veel vuil, mossen en algen achter op het dak, waardoor de aanblik al snel slordig over kan komen. Naast dat het er niet zo mooi uit ziet is deze vervuiling niet zo goed voor de levensduur van het dak. Door de aanslag op het dak krijgt het dak niet de nodige lucht tot zicht. Dit kan schimmel en vochtplekken veroorzaken en dat is erg slecht voor de levensduur van de dakpannen zelf. Vooral wanneer uw woning te koop staat is het aan te raden om uw gevel en dakpannen te laten reinigen door een gespecialiseerd bedrijf, zodat deze er op en top uitziet voor potentiële kopers.

Laat ons uw dakpannen reinigen voor een optimaal resultaat!

Dak reinigenDakpannen reinigen is dan ook een vereiste als u nog lang wilt genieten van een mooi en stevig dak. Outdoor Spraying Nederland neemt deze taak graag op zich. Wij komen uw dak op een deskundige wijze reinigen, zodat het dak weer een lange tijd mee kan. We doen dit op de volgende manier: eerst zullen we de grove aanslag verwijderen met heet water dat onder hoge druk op uw dak wordt gespoten. Vervolgens zullen we het dak inspuiten met een speciaal middel, waardoor de algen en de bacteriën gedood worden. Hierna zijn er eigenlijk twee verschillende nabehandelingen mogelijk. We kunnen uw dakpannen reinigen en daarna bijvoorbeeld impregneren. Hierdoor worden de dakpannen waterafstotend en kunnen ze niet meer aangetast worden door regen en vocht. Wat ook een optie is voor het nabehandeling van uw dakpannen, is het coaten van het dak. Dit is een langdurige bescherming dient gelijk als verf.Dakpannen reinigen

Meer informatie over dakpannen reinigen?

Wilt u meer informatie over dakpannen reinigen of over onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend bezoek of gesprek. Wij staan voor u klaar om al uw vragen over dakpannen reinigen te beantwoorden.

Neem contact op!