Powder coating

Outdoor Spraying Nederland verzorgt uw powder coating met een hoge kwaliteit en tegen een laag tarief. Het maakt niet uit wat wij voor u moeten verven, door een unieke methode en een goede werkwijze verzekeren we u dat het eindresultaat er zeer zeker mag wezen. Wij kunnen alle materialen en diverse objecten van een mooie laag powder coating voorzien, zodat u zelf niet in de weer hoeft met verf, kwasten of rollers. Powder coating is een ander woord voor poederlakken of poederverven. De techniek is ontstaan nadat het mogelijk werd om verf te spuiten, in plaats van aan te brengen met een kwast of een roller. Het werkt sneller en preciezer en daardoor wordt het vaak toegepast bij moeilijk te verven producten.

Deskundige powder coating op maat

Powder coatingWanneer wij u mogen helpen bij powder coating gaan we zeer deskundig te werk. Bij deze methode wordt perslucht gebruikt in combinatie met positieve en negatieve lading. Het negatief geladen poeder wordt verstoven op de positief geladen ondergrond. Dit zorgt ervoor dat het poeder blijft plakken. Vervolgens wordt een warmte bron, zoals een oven, gebruikt om de twee materialen aan elkaar te laten hechten. Door deze ideale werkwijze kan er veel sneller geschilderd worden en dat resulteert in een lagere prijs. Wanneer u binnenkort dus iets geschilderd moet hebben kunt u het beste de hulp inschakelen van Outdoor Spraying Nederland.

Meer informatie over powder coating

Meer informatie over deze methode of over ons bedrijf vindt u op onze website. Neem gerust ook even contact op met onze medewerkers, zij staan voor u klaar.

Neem contact op