Container coating

Heeft u een professionele container coating nodig? Wellicht heeft u last van roest en wilt u de container als nieuw coaten. Outdoor Spraying Nederland heeft de juiste oplossing voor u door hun professionele werkwijze en kennis van de laatste ontwikkelingen. Wij nemen u dit werk graag uit handen, zodat uw container de juiste afwerking krijgt. Dankzij onze spuittechnieken ziet uw container er weer als nieuw uit en heeft u een prachtige container coating zonder dat u hier zelf mee aan de slag hoeft. Uw container kan in iedere gewenste kleur gecoat worden. Een zeer belangrijk aspect van container coating is dat de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.Container coating

Container coating voor een nieuwe uitstraling

Er zijn verschillende coatings beschikbaar voor uw container, zoals grondverven, lakverven en powder coating. Wij kiezen voor een spuitverf zodat de dekking van het grote oppervlak in één keer van uitstekende kwaliteit is. Wij maken gebruik van verschillende industriële merken die van hoogwaardig kwaliteit, universeel toepasbaar zijn en tevens geschikt zijn om na te behandelen. Door onze jarenlange ervaring en professionele spuittechniek zal uw container er als nieuw uit zien. Een nieuwe laag verf geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijf. Wij leveren maatwerk en staan voor kwaliteit, duurzaamheid en denken graag met u mee over de mogelijkheden bij uw container coating. Outdoor Spraying Nederland is een KOMO-gecertificeerd spuitbedrijf. Een tijd geleden is SKH op bezoek gewest voor de controle en hebben wij onze certificering ontvangen. Voor u kan het verkrijgen van het keurmerk ook erg interessant zijn, bel ons gerust voor meer informatie over de certificering. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Wilt u graag meer informatie over onze werkwijze of heeft u een container die wel een nieuwe laag verf kan gebruiken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 0541-663100 of vul ons contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat uw bericht zo snel mogelijk beantwoord wordt.

Neem contact op!