Dakonderhoud

Outdoor Spraying Nederland biedt de mogelijkheid om dakpannen te reinigen en opnieuw te spuiten. Wij spuiten uw dak met een speciale coating. De coating verlengt de levensduur van uw dak met tientallen jaren. Dit is niet alleen goedkoper dan vernieuwen, het is ook vele malen sneller. De kosten liggen zo’n 40 tot 50 procent lager dan wanneer u uw dak laat vernieuwen. Het reinigen en opnieuw van uw dak spuiten neemt een aantal dagen in beslag.

Door weersomstandigheden en vuilaanslag worden dakpannen aangetast, wat het verouderingsproces versnelt. Uw dak heeft baat bij een extra bescherming tegen weersinvloeden. Een niet gecoat dak geeft vaak een verwaarloosde indruk van uw bedrijfspand of woning. Het zorgt er ook ervoor dat de kwaliteit achteruit gaat. OSN kan snel uw dak reinigen. Door het aanbrengen van een coating wordt de duurzaamheid vergroot.

De snelste manier om uw dak weer schoon te krijgen, is gebruik maken van een hogedrukreiniger. De dakpannen blijven gewoon op het dak liggen. Coating is de ideale oplossing: geen troep, geen stapels dakpannen op uw oprit en weinig overlast voor u.