Damwand

Is uw damwand toe aan een nieuwe laag verf? Outdoor Spraying Nederland kan uw damwand van een nieuwe coating voorzien. Ga niet zelf in de weer met kwasten, rollers en potten verf. Het coaten van uw damwand is veel verstandiger, voordeliger en effectiever. Damwanden hebben een goede bescherming nodig en structureel onderhoud, door middel van een nieuwe coating, is dan ook erg belangrijk. Wanneer u de damwanden door ons bedrijf laat coaten gaat u afbladderen tegen en ziet het er weer als nieuw uit.

Verleng de levensduur van uw damwand

Voor het coaten van uw damwanden maken wij gebruik van hoogwaardig coatingmateriaal, dat getest en beoordeeld is door verschillende professionele partijen. Wanneer u de damwanden laat coaten verlengt u de levensduur met een gemiddelde van vijftien jaar. Deze prestaties krijgt u alleen met onze coatings, dus twijfel niet langer en neem een keer contact op met Outdoor Spraying Nederland.

Damwand coating

Onze coating voor damwanden beschermd uw gevel tegen corrosie en aantasting van buitenaf. Door een dikke laag coating blijft het metaal dat er onder zit goed beschermd en geconserveerd. De coating is soepel en flexibel, waardoor er geen scheuren of barsten ontstaan. Een ander groot voordeel van onze coating, ten opzichte van andere merken, is de samenstelling. Door het unieke “recept” van onze coating is er minder werk voor de aanbrenger en ontstaat er minder overlast door het ontbreken van extra oplosmiddelen. Dit is dus erg verantwoord voor het milieu én uw portemonnee.

DamwandMeer weten over coating voor uw damwand?

Denkt u er aan om uw damwand platen binnenkort te laten coaten? Wij geven u graag uitgebreid advies over het aanbrengen van coating om de levensduur van uw damwand te verhogen. Met een damwand coating gaat uw damwand immers meer dan vijftien jaar langer mee. Neem gerust contact met ons op, onze enthousiaste medewerkers staan u graag te woord.

Neem contact op!