Impregneren gevel

Het impregneren van een gevel is een heel goede oplossing voor het verbeteren van uw muur of gevel. Wat er gebeurd is namelijk dat de gevel doordrongen wordt met een bepaald middel. Dit middel zorgt ervoor dat de muur geen water meer doorlaat. Dit is uiteraard beter voor de muur en voor de levensduur van het hele gebouw of uw woning. De meeste buitenmuren wordt vaak geïmpregneerd wanneer er veel vocht in zicht. Dit vocht komt er meestal doordat het optrekt vanaf de grond of van buitenaf.

Impregneren gevel voor bescherming tegen weersinvloeden

Het impregneren gevel wordt vaak gedaan wanneer er meerdere doeleinden behaald willen worden. Zoals gezegd wordt de gevel waterafstotend. Daarnaast worden de poriën van de gevel afgesloten door het impregneermiddel en dat heeft weer als resultaat dat de muur waterafstotend wordt. Wanneer de muur waterafstotend is heeft het ook als voordeel dat het schimmelwerend is. Daarbij is de gevel, na het impregneren gevel, ook veel beter bestand tegen brand en hitte. Dit is echter niet alles. De gevel wordt ook beschermd tegen zure regen en graffiti, aangezien deze materialen de gevel niet kunnen beïnvloeden.impregneren gevel

Het is duidelijk dat het impregneren gevel erg beschermend werkt. Wacht daarom niet te lang met het impregneren, want hoe langer de gevel onbeschermd is, hoe langer uw muur aangetast kan worden. Hierdoor wordt het gebouw minder waard en daalt de levensduur van de gevel. Neem snel even contact op met Outdoor Spraying Nederland en wij verzorgen het impregneren van uw gevel tegen een lage prijs.

Neem contact op